Home > Overdenkingen > Vertrouw op God voor uw bevrijding

Vertrouw op God voor uw bevrijding

God zet Zijn bevrijdende krachten vrij voor hen die Hem volledig vertrouwen. Zij die wandelen in ongeloof, in twijfels en zorgen zullen nooit verlost worden van de listen van satan en moeten niet denken iets van God gedaan te krijgen (Jakobus 1:6-8).

Het antwoord is simpel, maar velen van ons zien het gewoon niet. We blijven maar in onrust en angst leven, terwijl alle kostbare beloften die benodigd zijn om ons vrij te zetten vanuit alle moeites in dit leven aan onze voeten liggen. God haat ons ongeloof, omdat het Hem bind in Zijn handelen en ons weerhoud om te kunnen genieten van Zijn glorierijke voorzieningen. Maak het tot uw dagelijkse prioriteit om te bidden “Heer, help mij in mijn ongeloof, geef me een kinderlijk vertrouwen in U”.

WIJ ZOUDEN NIET IN NEW YORK DOOR KUNNEN GAAN ZONDER VOLLEDIG OP DE HEER TE VERTROUWEN. De problemen hier zijn ook overweldigend, miljoenen mensen leven in overbevolkte omstandigheden. De hele stad loopt over van geweld, drugs, moord en doodslag. Er is een nieuwe golf van tuberculose in de lucht en we hebben last van een aids-plaag.

Onze arbeiders, die dagelijks dienen op de straat aan daklozen die deze ziekten met zich meedragen, zijn niet bang. Zij vertrouwen erop dat de Heer hen zal beschermen en hen de kracht zal geven in Zijn werk.

Ik dank God dat Hij het ons toestaat om kanalen van Hem te zijn om een levende kerk te kunnen stichten hier op Broadway, waar duizenden levens geraakt worden. Maar we zijn niet naar New York gekomen om simpelweg kerkje te spelen, we zijn gekomen om te doen wat de Heere Jezus zou gedaan hebben: om de armen, de hongerigen, de daklozen, de verslaafden en de meest losgeslagen zondaars te dienen.

We verheugen ons dat God ons in staat stelt om de verlossende boodschap van Jezus Christus aan velen te kunnen vertellen, mensen die eens naar alle menselijk maatstaven te boek stonden als hulpeloos en hopeloos. Er is reeds een klein leger gered van de straten, en elke dag worden er meer en meer gered.

GOD BEWIJST ZIJN KRACHT OVER ALLE VERNIETIGENDE KRACHTEN VAN DE HEL. En Hij zal Zijn kracht ook aan u tonen, in de beproeving waar u zich nu in bevind. Amen!

Advertenties
  1. Nog geen reacties
  1. No trackbacks yet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: