Home > Overdenkingen > De rivier des levens stijgt!

De rivier des levens stijgt!

Zelfs wanneer de dood slachtoffers maakt aan alle kanten, stijgt de rivier des levens en het geneest alles wat hij aanraakt.

Er is een groeiende stroom van geestelijke dood in vele denominaties, maar ook in tal van lokale kerken. Mensen sterven geestelijk door een gebrek aan Gods Woorden van Waarheid.

Is het niet ironisch dat terwijl in Rusland, China en het oostblok mensen zich tot de Heer keren met een grote geestelijke honger en dorst – er in Amerika (en Europa) abortussen gepleegd worden, pornografie gemaakt en bekeken wordt en dode denominaties en gemeenten opstaan die dood en verderf zaaien en spotten met heilige zaken?

Dank God, Zijn goddelijke doel zal er geen ene jota door gehinderd worden. Zelfs nu gaat de Geest van God over de wereld en hier in Amerika, zien we kleine oplevingen en een grote geestelijke honger.

Heeft u de laatste tijd meer honger naar de Heer dan ooit tevoren? Dat is het werk van de Heilige Geest, Hij is bezig een heilig overblijfsel op te wekken. Hier in New York City ervaren we een stroom van mensen die honger heben naar God, die heel vroeg naar de gemeente komen en laat weer weg gaan. Mensen van alle rangen en standen worden meer en meer gevormd naar het beeld van Jezus – de rijken, de armen, de daklozen, van elke nationaliteit. Mensen van rond de wereld komen op bezoek, en ook zij zijn getuige van “wateren om in te zwemmen”.

De rivier is aan het stijgen, en het brengt geestelijk leven aan alles wat het aanraakt. Moge het u aanraken waar u nu bent.

Advertenties
  1. Nog geen reacties
  1. No trackbacks yet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: