Home > Overdenkingen > God kennen zoals Hij gekend wil worden

God kennen zoals Hij gekend wil worden

Jezus zei “Wie Mij gezien heeft, heeft de Vader gezien” (Johannes 14:9) We moeten Jezus niet zien zoals de mens dit onderwijst, maar zoals de Geest Hem aan ons openbaart – zoals God wil dat wij Hem kennen en zien! We dienen Gods visie en getuigenis van Christus te ontvangen – dan zullen we God kennen zoals Hij er naar verlangt gekend te worden!

Dit is zoals ik geloof dat God wil dat wij Zijn zoon zien: “Iedere gave, die goed, en elk geschenk, dat volmaakt is, daalt van boven neder, van de Vader der lichten, bij wie geen verandering is of zweem van ommekeer” (Jakobus 1:17)

Jezus was een gift! God heeft al Zijn middelen verpakt in Jezus – “Hij gaf Zijn eniggeboren Zoon…” (Johannes 3:16). Christus is God’s goede en perfecte geschenk aan ons. Zie u Jezus als God’s perfecte geschenk aan u? Ziet u Hem als alles wat u nodig heeft om vreugdevol, overwinnend, rechtvaardig en vervuld van vrede en rust te kunnen leven?

Jaren geleden, nog voordat u geschapen werd, zag God uw pijnen en noden. Hij wist al wat u nodig had om al uw problemen op te lossen voor het begin der tijden. Hij heeft niet al Zijn antwoorden samengebonden en als boek naar u gestuurd, of als een leger van mensen met antwoorden. Nee – Hij gaf ons allen één oplossing voor al onze crisissen en noden – één Man, één Weg, één Antwoord op alles wat we nodig hebben: Jezus Christus!

God zegt tegen u “Ik wil niet dat u voor morgen leeft! U zult er alleen maar op terugkijken en inzien dat vandaag uw beste dag had kunnen zijn. Jezus kan niet beter of sterker voor u zijn dan dat Hij op dit moment al is. Waarom laat u Mij niet gewoon God zijn voor u vandaag?”

Advertenties
  1. Nog geen reacties
  1. No trackbacks yet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: