Home > Overdenkingen > De wil en de gedachten van de Heer kennen

De wil en de gedachten van de Heer kennen

“De begeerte der ootmoedigen hebt Gij, HERE, gehoord: Gij sterkt hun hart, uw oor merkt op” (Psalm 10:17)

Dit vers van David laat een simpel, drie-stappen plan zien voor het kennen van Gods gedachten en Zijn wil over uw leven:

  1. Roep Hem aan (bid)
  2. Bereid uw hart voor om Zijn stem te horen
  3. Hij zal maken dat u zult weten – de Heilige Geest zal tot u spreken

Heel spoedig zal God Zijn glorieuze beker met de grootste maat die de wereld ooit gezien heeft van Zijn Geest uitstorten. Er zal een grote overtuiging en veroordeling komen van de Heilige Geest over uw buren, uw collega’s en uw ongeredde familieleden.

Overal zullen er mensen gekwetst zijn en zich afkeren van hun dode kerken om diegene te zoeken die met God wandelen. Ze zullen wanhopig op zoek zijn naar iemand wiens hart is voorbereid!

God zal honderd-duizenden eenvoudige dienaars gebruiken voor Zijn werk van 1-op-1 bediening in de laatste dagen. Dus is mijn vraag aan u: Bereid u uw hart momenteel voordat Zijn werk kan geschieden, zowel in u als door u?

Beleid vandaag nog aan God: “Oh Heer, ik wil dat mijn leven bijdraagt! Ik weet dat ik momenteel leef van brood alleen – in een wildernis van wanhoop, maar ik wil leven!”

Duik in Zijn Woord, leer om Hem dagelijks te zoeken. Er ligt een revolutionaire kracht in het voorbereiden van uw hart! Het is door deze voorbereiding dat betekenis en volheid in uw leven zullen komen. Uw gevoelens en uw persoonlijkheid zullen veranderen en er zal een kracht in u vrijgezet worden!

Wanneer God ziet dat u klaar bent zal Hij grote mogelijkheden op uw pad brengen om Zijn werk te kunnen doen. U zult niet eens uw huis hoeven te verlaten, God zal de noden aan uw deur brengen!

De Machtige God die wij dienen bereid Zijn volk op dit exacte moment voor voor een groot en machtig werk.

“De HERE trekt uit als een held; als een krijgsman doet Hij de strijdlust ontbranden; Hij heft de strijdkreet aan, ja schreeuwt die uit; Hij betoont Zich een held tegen zijn vijanden” (Jesaja 42:13)

Bereid uw hart voor om Hem te ontmoeten! Wordt een dienaar die klaar staat, uitgerust en voorbereid op de uitstorting van de laatste dagen, en Zijn glorie zal levend in u worden in deze laatste uren!

Advertenties
  1. Nog geen reacties
  1. No trackbacks yet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: