Home > Overdenkingen > Gewelddadig geloof!

Gewelddadig geloof!

Genesis vertelt ons dat hoe meer mensen er op aarde komen, hoe gewelddadiger ze werden

“De aarde nu was verdorven voor Gods aangezicht, en de aarde was vol geweldenarij. En God zag de aarde aan, en zie, zij was verdorven, want al wat leeft had zijn weg op de aarde verdorven” (Genesis 6:11-12)

Maar er vind een andere soort gewelddadigheid plaats in deze laatste dagen. Ik zie godvruchtige mensen opstaan met een agressief geloof. Dit heilige restand is vol van Jezus, ze houden van Hem met heel hun hart. Deze gelovigen zien een razende duivel op hen afkomen met alles wat hij in zijn macht heeft. En ze weten dat ze veel meer uit de hel te verduren krijgen als welke generatie dan ook.

Jezus zei “Sinds de dagen van Johannes de Doper wordt het koninkrijk van de hemel door geweld bedreigd en proberen sommigen er zelfs met geweld beslag op te leggen” (Matteüs 11:12). Dit restant zal opstaan en zeggen “Ik zal het niet toestaan dat de duivel mijn vreugde en vrede steelt. Ik laat hem geen zaden van wrok, moord, haat of geweld in mij leggen. Nee!! Ik zal opstaan in de kracht van Jezus en overwinnend leven boven al deze demonische vuiligheid!”.

Geliefde heilige, God wil een vechtlust in u leggen! Als u schuldig bent aan een van deze vormen van geweld, bekeer u er dan van en gehoorzaam Zijn Woord. Dat is alles wat Hij u vraagt. Moge God een heilige ijver en vertrouwen in u leggen, een ijver en vertrouwen die verder gaat dan wat u ook van tevoren gekend heeft. Hij wil dat u in staat bent om u te verzetten tegen de plannen van de duivel.

De enige geest van geweld die wij dienen te hebben is een gewelddadig geloof. Het zal een sterk, heilig geweld zijn die in volle kracht ingaat tegen de poorten van de hel en tegen de bolwerken van de vijand. En we zullen deze, door de kracht van God, stuk voor stuk neerhalen in de Naam van Jezus!!

Advertenties
  1. Nog geen reacties
  1. No trackbacks yet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: