Over dit blog

Foto David WilkersonDit blog wordt gebruikt om de “Daily devotionals” en newsletters (preken) die David Wilkerson publiceert te vertalen naar het Nederlands zodat een ieder die de engelse taal niet beheerst toch iets kan meekrijgen van deze boodschappen. Deze vertalingen worden dagelijks met toestemming gemaakt door een individu in Nederland.

David Wilkerson is de oprichter van World Challenge Inc. en is misschien nog het meest bekend vanwege zijn jongere jaren toen hij zich inzette voor de jonge drugs-verslaafden en bende-leden in New York, zoals beschreven wordt in zijn boek “Het kruis in de asfaltjungle”.

Ik hoop dat dit blog u tot zegen zal zijn en u zal bemoedigen om de wedloop uit te rennen.

David Wilkerson 19 mei 1931 – 27 april 2011

Copyrights
De rechten van dit blog berusten in alle gevallen bij World Challenge, óók waar dat niet expliciet is aangegeven. De bepalingen van de Auteurswet zijn daarop volledig van toepassing.

Het is toegestaan om afdrukken te maken van de overdenkingen om gratis te verspreiden onder uw vrienden, alle andere vormen van reproductie zijn niet toegestaan. Bij onrechtmatige publicatie, op welke wijze dan ook, buiten het blog van dutchdw.wordpress.com moet rekening worden gehouden met copyrightclaims. Zonder verkregen toestemming is het niet toegestaan dit blog of delen van de inhoud daarvan, tekst, beeld of foto’s, in herschreven, bewerkte of originele vorm, beschikbaar te stellen op een website of netwerk, openbaar of besloten. Ook geheel, danwel gedeeltelijk, framen van pagina’s met inhoud is in strijd met het geldend auteursrecht en vergt voorafgaand verkregen schriftelijke toestemming.

U mag wel een link op uw website plaatsen naar een van de overdenkingen, u kunt hiervoor gebruik maken van de aangeboden RSS feed.

Advertenties
 1. j.janssen
  05-06-2009 om 20:58

  beste schrijver,vertaler,
  hartelijk bedankt voor deze dagelijkse vertaling. ik ben er heel blij mee. Ik stuur hem ook door naar mensen in mijn omgeving die ook interesse hebben voor de woorden van David!
  misschien is het handig om ook bij google vermeld te worden. ik ben nl. toevallig op deze site gekomen, maar heb geen idee meer op welke wijze.

  • j.hulsebosch
   10-06-2009 om 20:15

   Geweldig jeanet, een mooie bemoediging om dagelijks deze site te lezen. ik heb hem ook al weer doorgestuurd. groetjes, janny

  • 14-05-2011 om 07:35

   Eveals jansen ben ik ook blij met de bogs. Alleen jammer dat ik ze niet eerder kende.

 2. donkervrij
  16-09-2009 om 12:26

  Wat een mooie site is dit.
  Komt het binnenkort ook in het Arabisch?
  Dat zou ook heel mooi zijn he.

 3. 04-11-2010 om 00:20

  hoe kan ik me uitschrijven van de automatische e mails? Ik kan wegens omstandigheden een tijdje niet gebruik maken van mijn p.c..maar ik nergens vinden waar je je kunt uitschrijven.

  • Eduard
   08-03-2011 om 18:53

   Hoi Suzan, als het goed is staat onderin de e-mail een uitschrijf / unsubscribe link waarmee je je kunt afmelden

 4. Ronny Blaak
  04-06-2012 om 14:54

  de Vader wil iedereen bedanken die betrokken is bij de vertaling van de preken & overdenkingen in het Nederlands in Jezus naam. Jah Bless & Halloe Jah

 1. No trackbacks yet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: